Plant is on 18/6, not an auto, but is going into flower. Thoughts!?

If you have some cool tips and tricks for other growers then share them here.
Post Reply
Big_Lp
Canada
Posts: 2
Joined: Tue Oct 16, 2018 9:19 am

Sat Dec 22, 2018 3:57 pm

So I bought this strain called blueberry gum #2. Feminized seeds. Germination went well, so did planting it. It's been on a light cycle of 18/6. Vegging nicely. All of a sudden, a few days ago it started going into flower. It's not supposed to be an auto, but I'm not sure.
I've used 72 hrs dark and switched plants back into veg before, but those were clones and I did purposely. Any thoughts on what I could possibly do would help.

Thankz
Lp


Kexsta
United States of America
Posts: 19
Joined: Sat Feb 03, 2018 10:46 am
Location: Denver, CO
Contact:

Sat Jan 05, 2019 4:26 am

LP,

How long were your plants vegging for?
-Chris Keck
VP of Sales for CYCO
Big_Lp
Canada
Posts: 2
Joined: Tue Oct 16, 2018 9:19 am

Sat Jan 05, 2019 7:48 am

They are still in veg. I have 10 goin rite now and that is the only one doing it. I just wanted to veg it longer then this.
Kexsta
United States of America
Posts: 19
Joined: Sat Feb 03, 2018 10:46 am
Location: Denver, CO
Contact:

Wed Jan 16, 2019 7:57 am

Really strange that it is just one. Are they all the same strain? If the 'one' on the outskirts of the grow, maybe getting less light? It would not have anything to do with nutrients if you are feeding them all the same unless of course it is a different strain than the rest.
-Chris Keck
VP of Sales for CYCO
Post Reply
cron